Tarinasi on arvokas

 Haluan kutsua sinut mukaan minulle tärkeään projektiin, jonka tavoitteena on tuoda esille kotimaista yksinyrittäjyyttä. Tämä mahtava porukka, johon minullakin on kunnia kuulua, on eräs Suomen kovimmista jengeistä! Haluan nostaa esiin yksinyrittäjyyden arvoa kertomalla tarinan sadasta yksinyrittäjästä. 

Kirjassa sata yksinyrittäjää kertoo oman tarinansa omalla tavallaan. Tarinat saavat olla keskenään erilaisia, onhan meidän jokaisen yrittäjyystarinakin uniikki. Meitä jokaista kuitenkin yhdistää eräs asia, nimittäin sitkeys ja periksiantamattomuus. Jokainen meistä on varmasti käyttänyt erilaisia työkaluja, menetelmiä ja metodeja menestyäkseen yrittäjyyden taipaleella. Haluan nyt jakaa näitä oppeja ja metodeja myös muille tarinasi avulla.

Toivon, että olisit mukana tässä tärkeässä projektissa kertomalla Sinun tarinasi. Saatuani yksinyrittäjien tarinat, valitsemme kustannustoimittajan kanssa heidän joukostaan sata yrittäjää, joiden tarina kirjassa julkaistaan.

Tavoitteenani on luoda kirja, joka tuo esiin yksinyrittäjyyden monet puolet, epävarmuudesta menestykseen. Haluan saada yksinyrittäjien äänen kuuluviin, mukaanlukien Sinun äänesi. Jotta jokaisen oma ääni tulee esille juuri oikealla tavalla, toivon jokaisen yksinyrittäjän tarinan olevan hänen itsensä kirjoittama. Valittujen sadan yksinyrittäjän tarina stilisoidaan kustannustoimituksen puolesta ja oikeinkirjoitus tarkistetaan.

Jokainen kirjassa esiintynyt yrittäjä saa itselleen yhden sivun kirjasta. Jokaisen sivun rakenne on samankaltainen koostuen seuraavista:

* Otsikko (sinun tarinasi oppi, viestisi, oivalluksesi yrittäjyydestä)

* Nimi + ammatti / toivomasi titteli / yrityksesi

* Tarinasi (max 500 sanaa. Tiivistä tarinasi keskeiset asiat!)

Tarinassasi voit avata tietyn merkittävän hetken elämästäsi ja yrittäjyydestäsi tai kertoa kokemuksistasi laajemmin. 

Toivon, että jakaessasi ainutlaatuisen tarinasi annat samalla myös luvan käyttää tarinaasi osana kirjaa sekä kirjan markkinointia eri kanavissa, myös sosiaalisessa mediassa. Emme muokkaa tarinaasi vaan nostamme esiin kirjan esimerkkejä. 

Tarinasi voit lähettää minulle word- tai pdf-tiedostomuodossa sähköpostiini info@opineo.fi, mitä pikemmin sen parempi.

Kaikki kirjassa esiteltävät yrittäjät saavat lisätietoa ennen kirjan julkaisua. Liitä tiedostoon mukaan yhteystietosi, jotta sekä minä että kustannustoimittaja voimme olla sinuun yhteydessä tekstiisi liittyen. Yhteystietojasi ei julkaista kirjan yhteydessä, mutta pääset samalla mukaan uutiskirjelistalleni. 

Toivon, että saan Sinun tarinasi mukaan kirjaan! Lisätietoja projektista saat minulta sähköpostitse tai puhelimitse 050 535 2776.

 

 

Mallitarina

Liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä. Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua. Liity siis mukaan!