10
maalis
2022

Minna Valonen | CC Valonen Oy

Olen Minna Valonen ja osallistun Yksinyrittäjäakatemian Tampereen ryhmään, joka alkoi kevättalvella 2021.

Yritykseni CC Valonen Oy tarjoaa yritysten valmennusta ja konsultointia sekä business coachingia. Hain mukaan Yksinyrittäjäakatemiaan, koska vaikka yksinyrittäjänä olenkin vahvasti verkostoitunut, oman liiketoiminnan kehittäminen tuppaa usein jäämään asiakastöiden jalkoihin. Ilman selkeää suunnitelmaa ja prosessia kehittämisen aloittaminen on hankalaa. 

Yksinyrittäjäakatemian koulutus ja lopputyönä tehtävä kehittämisprojekti ovat auttaneet minua ratkomaan brändäykseen ja markkinointiviestintään liittyviä kysymyksiä. Palvelumuotoiluun ja brändin rakentamiseen liittyvät koulutuspäivät olivat ihan huippuja ja todella konkreettisia. Oppimisen yhteydessä pääsi samalla kehittämään omaa yritystään. 

“Yhteisöllisyys on ollut oman oppimisprosessin piriste ja päivien suola.”

Akatemian selkeän prosessin myötä oman liiketoiminnan kehittämiseen tuli lisää tavoitteellisuutta. Suunnittelu ja myös toteutus saivat selkeän aikataulun ja tavoitteet. Onnistumisia tuki loistava, kannustava kurssiporukka sekä aina positiivinen ja tsemppaava ohjaaja Petra. Yhteisöllisyys on ollut oman oppimisprosessin piriste ja päivien suola. 

Kurssiporukka on ollut iso osa akatemiaa. Aktiivisessa WhatsApp-ryhmässä jaetaan välillä hyvinkin arkisia yrittäjyyteen liittyviä haasteita ja jaetaan myös erilaisia ilonaiheita ja onnistumisia. Itselleni eräs prosessin tärkeä osa-alue oli oma mentori. Sain itselleni aivan huippumentorin, jonka kanssa jokainen tapaaminen on avannut uusia ajatuksia. Mentorini on myös sopivasti haastanut minua oman liiketoimintani kehittämisessä. 

Oman yrityksen kehittäminen on helposti yksinäistä puuhaa. Yksinyrittäjäakatemian avulla siihen saa sparraajia, tavoitteellisuutta sekä selkeän prosessin, jolla kehittäminen tapahtuu kiireisenkin arjen keskellä.

Jaa kirjoitus
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Vastaa

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!