24
helmi
2022

Olli-Pekka Järvinen | Piekkarinniemi Ranch

Olen Olli-Pekka Järvinen ja yritykseni tarjoaa matkailupalveluiden tukitoimintaa ja vuokraa retkeilykohdetta Piekkarinniemi Ranchia Kittilässä.

Olen mukana Yksinyrittäjäakatemiassa, joka alkoi maaliskuussa 2021 Tampereella.

Hain mukaan, koska halusin tiedostaa ja kehittää palvelutasoa sekä sisäistää palvelumuotoilun oppeja. Koronan takia yritystoiminta hyytyi ja lähdin hakemaan koulutuksesta uutta twistiä ja näkemystä homman uudelleenherättämiseksi. Yksinyrittäjäakatemiasta on jäänyt minulle oikein positiivinen olo. Olin iloisesti yllättynyt, kun tulin valituksi mukaan koulutukseen. Aion valmistua ja saada tutkinnon maaliskuussa 2022. 

“Yksinyrittäjäakatemiasta olen saanut uutta kipinää toiminnan herättämiseen ja myös konkreettisia neuvoja ja vinkkejä.”

Olen saanut liiketaloudellista koulutusta jo 80-luvulta lähtien, esimerkiksi Jari Sarasvuon opeissa. Yksinyrittäjäakatemiasta olen saanut uutta kipinää toiminnan herättelemiseksi ja myös konkreettisia neuvoja ja vinkkejä. Etenkin sosiaalisen median ja tietotekniikan merkitys liiketoiminnassa on nykyään aivan eri tasolla kuin se oli minun valmistuessani. Näihin asioihin on kivasti paneuduttu akatemiassa.

Meillä on oikein innovatiivinen kurssiporukka, täynnä hyviä tyyppejä ja hienoja toimialoja. Tyypillisen epätyypillinen porukka. Olen vihdoin alkanut myös kuuntelemaan muita ja saanut upeilta ryhmäkavereilta monta sovellettavaa ideaa. Ohjaaja Petra on oikein kiva ja mukaansatempaava persoona. Sellainen, että hänen seurassaan uskaltaa kysyä ja heittäytyä. Se on ollut koulutuksen aikana tärkeässä roolissa, ettei ole mikään tiukkapipoinen opettaja. 

Vaikka akatemia on vielä kesken, on se jo tähän mennessä antanut paljon yritykselleni. Olen paneutunut sidosryhmiin ja sisäistänyt paljon uusia liiketoiminnalle tärkeitä asioita. Toki vähän harmittaa, että poikkeusolojen takia oli niin paljon etäopiskelua, olisin mielelläni ollut lähiopetuksessa. Ehkä jopa haluaisin jäädä luokalleni, että pääsisin enemmän paikan päälle opiskelemaan.

62-vuotiaana minusta oli mukavaa päästä opiskelemaan Yksinyrittäjäakatemiaan. Ryhmän vanhimpana pääsin hyvin mukaan porukkaan ja tuntuu että siinä ryhmässä olen itsekin nuorentunut. Moni alkaa tässä iässä jo odottamaan, että milloin pääsisi työstä eroon. Minä olen entistä innostuneempi oppimaan lisää.

Jaa kirjoitus
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!