Kouluttajat

Kouluttajat

Saara Liukkonen

” Supervoima: Innostaja

Olen viestintä-, koulutus- ja tapahtuma-alan yrittäjä, joka tunnetaan nopeudestaan ja tarkkuudestaan. Olen erityisesti somemarkkinoinnin moniosaaja ja ammattilainen. Koulutus on yksi intohimoni ja mieluiten pidän koulutukset livenä, mutta ne onnistuvat tarvittaessa myös etänä. Koulutuksista saan eniten palautetta niiden käytännönläheisyydestä ja selkeydestä.

Anna Noramaa

” Supervoima: Vauhdittaja
Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, palvelukehittäjä ja yrittäjä digitaaliselle valmennuspalvelulle. Autan yksilöitä ja erityisesti yrittäjiä löytämään potentiaalinsa ryhmä- ja yksilövalmennusten avulla. Koulutan yrittäjiä liiketoiminnan suunnittelussa, digitaalisessa markkinoinnissa, valmennukseen ja HR:ään liittyvissä aiheissa. Koulutan ihmisiä valmennuksellisella otteella, jolloin opiskelijalla syntyy motivaatio oppia ja ottaa selvää uusista asioista.

Heidi Huovinen

” Supervoima:
Olen monipuolisen koulutus- ja työkokemuksen omaava palvelumuotoilija Mikkelistä.
Minulla on ollut kunnia toimia pioneerina mm. muotoilijana arkistoalalla ja julkisella sektorilla. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2014 lähtien ja olen tällä hetkellä perustamassa kolmatta yritystäni.
Palvelumuotoilija on kuin liiketoiminnan personal trainer, joka laittaa yrittäjän kehittämään, mutta silleen mukavalla tavalla ilman tuskan hikeä. Odotan innolla, että tavataan ja päästään tutkailemaan teidän liiketoimintaa palvelumuotoilijan silmin. Luvassa on enemmän tekemistä, vähemmän teoriaa.

Mika Kauppinen

” Supervoima: Sanotaan se numeroina!
Olen intohimoinen hallitustyöskentelyn, johtajuuden ja yrittäjyyden kehittäjä, sekä portfolioyrittäjä. Työkalupakista löytyy mm. valmentaminen, konsultonti, mentorointi, työnohjaus. Ensimmäisen yritykseni perustin jo -95 opiskelujen lomassa ja siitä saakka erilaiset esimies-, johtotehtävät ja yrittäjyys ovat paiskanneet kättä jatkuvan itsensä kehittämisen kanssa. Kouluttajana saan yrittäjän ymmärtämään numeroiden merkityksen ja teot niiden takana. ”

Juha Ketola

” Supervoima: Kiireen poistaminen
Olen yrittäjä sekä Kauppavalmennuksessa, että Optimus Foodissa, joista ensimmäinen valmentaa lean-metodia ja jälkimmäinen tekee softaa sen toteutukseen. Yritän saada ihmiset ymmärtämään, mikä heidän työssään on hyödyllistä ja mikä ei. Puuhastelu ei ole työtä, vaan se, mistä asiakas suostuu maksamaan.
Tykkään konkretiasta ja siksi kerron tarinoita ja näytän esimerkkejä jokapäiväisestä elämästä. Vaikka alat ovat mitä moninaisempia, samat lainalaisuudet pätevät kaikkiin.
Strategiavalmentaja ja kouluttaja Johanna Paronen

Johanna Paronen

” Supervoima: Lempeä määrätietoisuus.
Olen yrittäjyyden vahva osaaja, ja katson asioita niin yksinyrittäjän kuin isommankin yrityksen silmin. Strategia, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen ovat innostuksen kohteitani. Kouluttaessani keskityn selkeisiin asiakokonaisuuksiin ja käytän yksinkertaisia työkaluja. Koulutustyylini on valmentava ja vuorovaikutteinen. ”

Anna Paldanius

” Supervoima: Merkityksellisen muutoksen agentti

Olen tekstisuunnittelija, markkinointialan yrittäjä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Innostun eniten mahdollisuuksista tehdä jotain merkittävää myönteisen yhteiskunnallisen asennemuutoksen eteen. Kurimus Content on hurrikaani, joka on tyytyväisimmillään nielaistuaan imuunsa muutosta kaipaavan projektin. Sama rakkaus metamorfoosiin motivoi prosessia valmennusasiakkaiden kanssa Kurimus Coachingin osalta. 

Autan sparraamaan yrityksesi brändin ja markkinoinnin timanttiseksi kokonaisuudeksi. ”

Petra Pulkkinen

” Supervoima: Energiansiirto
Olen Yksinyrittäjäakatemian tuottaja ja taustaltani viestinnän opettaja. Uskon, että osaaminen on yrityksen vankka pääoma, jota ei niin vaan kadotetakaan. Yritysten kasvun tekijänä oppiminen ja yrittäjän osaamisen kehittäminen luo pohjaa uusille ideoille ja riskinotolle. Näitä taitoja tarvitaan myös tulevaisuuden ennakoinnissa. Siksi akatemia yksinyrittäjille on upea polku kasvuun.

Valmentajana ja sparraajana työskentelen kuin metsästyskoira: asiantuntemus, isot korvat, utelias mieli ja tehokas nenä. Metsästys on yhteistyötä yhtä lailla kuin yrityksen kasvukin. Oikeita ihmisiä oikeassa paikassa oikeanlaisella osaamisella – siitä loppukädessä tulokset syntyvät!

Anna-Kaisa Asuja

” Supervoima: Aikaansaaminen

Olen työtaitojen kehittämiseen erikoistunut viestinnän syväosaaja ja yksinyrittäjä. Oppini olen hakenut kuluttaja- ja asiakasmedioista. Työskentelin muun muassa toimituspäällikkönä, tiiminvetäjänä ja asiakkuuspäällikkönä.
Mediavuodet sytyttivät intohimon luoviin prosesseihin ja suunnitteluun. Ne kehittivät myös taidon löytää puhkikaluttuihin asioihin uusia näkökulmia. Työssäni autan yrittäjiä kirittämään liiketoimintaa merkityksellisillä sisällöillä ja vaikuttavalla viestinnällä. Sparraan yrittäjiä myös omaan osaamiseen, johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Kannattava liiketoiminta ja aikaansaaminen lähtevät hyvästä itsensä johtamisesta.

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!