Kouluttajat

Kouluttajat

Opineon kouluttaja Petra Pulkkinen

Petra Pulkkinen

Supervoima: Energiansiirto

Olen Opineon koulutuksien tuottaja ja taustaltani viestinnän opettaja. Yrittäjän osaamisen kehittäminen luo  yrityksen kasvulle vahvan pohjan, jota ei helposti kadoteta. Siksi koulutus on upea polku kasvuun. Valmentajana työskentelen metsästyskoiran tavoin: asiantuntemuksella, isoilla korvilla, uteliaalla mielellä ja tehokkaalla nenällä. Oikeita ihmisiä oikeassa paikassa oikeanlaisella osaamisella – siitä loppukädessä tulokset syntyvät!

Opineon kouluttaja Johanna Paronen

Johanna Paronen

Supervoima: Lempeä määrätietoisuus

Olen yrittäjyyden vahva osaaja, ja katson asioita niin yksinyrittäjän kuin isommankin yrityksen silmin. Strategia, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen ovat innostuksen kohteitani. Kouluttaessani keskityn selkeisiin asiakokonaisuuksiin ja käytän yksinkertaisia työkaluja. Koulutustyylini on valmentava ja vuorovaikutteinen.

Opineon kouluttaja Mika Kauppinen

Mika Kauppinen

Supervoima: Sanotaan se numeroina!

Olen intohimoinen hallitustyöskentelyn, johtajuuden ja yrittäjyyden kehittäjä sekä portfolioyrittäjä. Työkalupakistani löytyy mm. valmentaminen, konsultonti, mentorointi ja työnohjaus. Erilaiset esimies-, johtotehtävät ja yrittäjyys ovat paiskanneet kättä jatkuvan itsensä kehittämisen kanssa jo vuodesta 1995, kun perustin ensimmäisen yritykseni. Kouluttajana saan yrittäjän ymmärtämään numeroiden merkityksen ja teot niiden takana.

Opineon kouluttaja Saara Liukkonen

Saara Liukkonen

Supervoima: Innostaja

Olen viestintä-, koulutus- ja tapahtuma-alan yrittäjä, joka tunnetaan nopeudesta ja tarkkuudesta. Olen erityisesti somemarkkinoinnin moniosaaja ja ammattilainen. Koulutus on eräs intohimoistani ja mieluiten pidän koulutukset livenä, mutta tarvittaessa ne onnistuvat myös etänä. Kouluttajana saan eniten positiivista palautetta käytännönläheisyydestä ja selkeydestä.

Opineon kouluttaja Heidi Huovinen

Heidi Huovinen

Supervoima: Tuloksia ilman tuskanhikeä

Olen monipuolisen koulutus- ja työkokemuksen omaava palvelumuotoilija Mikkelistä. Minulla on ollut kunnia toimia pioneerina mm. muotoilijana arkistoalalla ja julkisella sektorilla. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2014 lähtien. Palvelumuotoilija on kuin liiketoiminnan personal trainer, joka kannustaa kehittämään, mutta mukavalla tavalla ilman tuskanhikeä. Odotan innolla, että päästään yhdessä tutkailemaan teidän liiketoimintaa. Luvassa on enemmän tekemistä, vähemmän teoriaa.

Opineon kouluttaja Juha Ketola

Juha Ketola

Supervoima: Kiireen poistaminen

Olen yrittäjä sekä Kauppavalmennuksessa, että Optimus Foodissa, joista ensimmäinen valmentaa lean-metodia ja jälkimmäinen tekee softaa sen toteutukseen. Yritän saada ihmiset ymmärtämään, mikä heidän työssään on hyödyllistä ja mikä ei. Puuhastelu ei ole työtä, vaan se, mistä asiakas suostuu maksamaan.  Tykkään konkretiasta ja siksi kerron tarinoita ja näytän esimerkkejä jokapäiväisestä elämästä. Vaikka alat ovat mitä moninaisempia, samat tärkeät lainalaisuudet pätevät niihin kaikkiin.

Opineon kouluttaja Anna Noramaa

Anna Noramaa

Supervoima: Vauhdittaja

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, palvelukehittäjä ja yrittäjä digitaaliselle valmennuspalvelulle. Autan yksilöitä ja erityisesti yrittäjiä löytämään potentiaalinsa ryhmä- ja yksilövalmennusten avulla. Koulutan yrittäjiä liiketoiminnan suunnittelussa ja digitaalisessa markkinoinnissa sekä valmennukseen ja HR:ään liittyvissä aiheissa. Koulutan ihmisiä valmentavalla otteella, jolloin opiskelijalla syntyy motivaatio oppia ja ottaa selvää uusista asioista.

Opineon kouluttaja Anna Paldanius

Anna Paldanius

Supervoima: Merkityksellisen muutoksen agentti

Olen tekstisuunnittelija, markkinointialan yrittäjä sekä ratkaisukeskeinen valmentaja. Innostun eniten mahdollisuuksista tehdä jotain merkittävää myönteisen yhteiskunnallisen asennemuutoksen eteen. Kurimus Content on hurrikaani, joka on tyytyväisimmillään nielaistuaan imuunsa muutosta kaipaavan projektin.  Autan yrittäjiä sparraamaan yrityksen brändin ja markkinoinnin timanttiseksi kokonaisuudeksi.

Opineon kouluttaja Emilia Vanhatapio

Anna-Kaisa Asuja

Supervoima: Aikaansaaminen

Olen työtaitojen kehittämiseen erikoistunut viestinnän syväosaaja ja yksinyrittäjä. Oppini olen hakenut kuluttaja- ja asiakasmedioista. Työskentelin muun muassa toimituspäällikkönä, tiiminvetäjänä ja asiakkuuspäällikkönä. Mediavuodet sytyttivät intohimon luoviin prosesseihin ja suunnitteluun. Ne kehittivät myös taidon löytää puhkikaluttuihin asioihin uusia näkökulmia. Työssäni autan yrittäjiä kirittämään liiketoimintaa merkityksellisillä sisällöillä ja vaikuttavalla viestinnällä. Sparraan yrittäjiä myös omaan osaamiseen, johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Kannattava liiketoiminta ja aikaansaaminen lähtevät hyvästä itsensä johtamisesta.

Opineon kouluttaja Markus Lustig

Markus Lustig

Supervoima: Ihmisten johtaminen

Mentori, coach, valmentaja, johtaja, konsultti. Asiantuntija yrityksen johtamisessa, ihmisissä sekä turvallisuudessa ja riskienhallinnassa. Toimin turvallisuuden ja riskienhallinnan päällikkötehtävissä, yrittäjänä sekä parin yhtiön hallituksen jäsenenä – tuen yrittäjiä ja esihenkilöitä johtamisen kehittämisessä ja haasteissa. Kouluttajana annan eväitä ja haastan pohtimaan asioita laajemmasta näkökulmasta.
Meiju Honkavuori

Supervoima: Motivoiva johtajuus

Yrittäjyys ja valmennus

YMBA, yrittäjyyden ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija
Yrittäjyyden, asiakaspalvelun, myynnin ja johtajuuden valmentaja
Thomas-konsultti

Maisa Mäki

Supervoima: Kyky vahvistaa tavoitteiden saavuttamista ja haasteiden käsittelyä

Psyykkinen valmentaja, liiketoiminnan ammattilainen, Hius- ja kauneudenhoitoalan EAT, yrittäjä

Vastaan tulee ongelma -Voisiko se olla haaste? -Voisiko se olla mahdollisuus?

Autan sinua muodostamaan polun kohti tavoitettasi. Lähes jokaiseen matkaan kuuluu esteitä, juju piilee siinä, miten ne kohdataan.

Laajennetaan yhdessä näkökulmia, ne voi avata uusia mahdollisuuksia.

Emilia Vanhatapio

Supervoima: Omannäköisen yrittäjyyden puolestapuhuja

 

Olen Business, Branding & Mindset Coach, yrittäjyysmentori ja päätoiminen yrittäjä yrityksessäni Branding with Em. Autan yksin- ja pienyrittäjiä kirkastamaan omat erottuvuustekijät ja rakentamaan omannäköistä yrittäjyyttä, jotta he löytävät selkeyden omaan tekemiseen, luottamuksen itseensä ja itsevarmuuden astua esiin. Erikoistuin opinnoissa (tradenomi, AMK) brändien strategisatyöhön ja työskentelin 5,5 vuotta markkinointi- ja viestintätoimistossa eri alojen yritysten brändi-, markkinointi-, viestintä- ja tuotteistuskonseptien parissa. 

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!