26
tammi
2023

Yksinyrittäjäakatemia Coach 2

Hurraa coach-yrittäjät!
Aloitamme tammikuussa 26.1. toisen Yksinyrittäjäakatemia Coach -ryhmän. Menesty Coachina – yrittäjyyden ammattitutkinto on yrittäjinä toimiville coacheille suunnattu koulutusohjelma, jossa osallistuja pääsee kehittämään omaa yritystoimintaansa. Koulutuksessa paneudutaan osallistujan oman yritystoiminnan kehittämiseen. Aihealueina on mm. liiketoimintasuunnitelman laatiminen tai päivittäminen, talouteen liittyviä asioita sekä myyntiin ja markkinointiin liittyviä ajankohtaisia teemoja. Koulutus sopii kehittymishaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta muiden yrittäjien seurassa. Saat tuoreita näkemyksiä yritystoimintasi eri osa-alueisiin ja löydät kumppaneita. Ohjelma sopii erityisen hyvin coachille, joilla on halua kehittää omaa yritystoimintaansa, kasvaa coach-yrittäjänä ja vahvistaa oman yrityksen markkinointia ja myyntiä. Koulutukseen osallistumisen edellytykset: – Koulutukseen osallistuvalla yrittäjällä on oltava y-tunnus. Myös Kevytyrittäjä voi osallistua koulutukseen, kunhan hänellä on y-tunnus. – Koulutukseen osallistuvan yrittäjän täytyy tehdä vähintään 25h/vko yrittäjyyteen liittyvää työtä. Tuntimäärä ei tarkoita laskutustyötä vaan sen työn määrää, minkä yrittäjä kokee käyttämänsä yritystoimintaan viikossa. Tämä sisältää esim. ajan, joka
  • kuluu asiakaskohtaamisiin, koulutuksiin
  • käytetään asiakaskohtaamisten ja koulutusten valmisteluun
  • suunnittelutyöhön, markkinoinnin, viestinnän, blogi-kirjoittamisen ja sosiaalisen median julkaisujen suunnitteluun, kehittämiseen ja julkaisuun
  • koulutusmateriaalien ja muiden materiaalien koostamiseen
  • yrittäjänä ja coachina kehittymiseen,
  • verkostoitumiseen eri tahojen kanssa
  • talouteen liittyviin asioihin (laskutus, budjetointi, kirjanpito, yhteys tilitoimistoon, veroilmoitusten teko, alv-ilmoitusten teko jne.)
  • ylipäätään liittyy oman yritystoiminnan edistämiseen, hoitamiseen ja yrittäjänä ja coachina toimimiseen (myös ajattelutyö)
Yrittäjä opiskelee oppisopimuksella omassa yrityksessään, omaa yritystä kehittäen. Oppisopimus mahdollistaa maksuttoman koulutuksen sekä mentoroinnin. Mentorin voi valita itse omista verkostoista ja Esedu maksaa mentorille korvausta 400 eur / koulutus.  

Lisätiedot

Lisätietoja: Petra Pulkkinen, 050 535 2776
Jaa koulutus somessa
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!