Opineon mentorit

Opineon mentorit

Kreetta Ahonen

“Yrittäjyys on tapa tehdä töitä niin, että pääset käyttämään vahvuuksiasi.”

Salla Axelin

“Aina ei tarvitse itse tehdä kaikkia virheitä – Mutkia voi oikaista niitä tehneen mentorin kanssa – minun!”

Marja Heinistö

“Yrittäjyys on rohkeutta lähteä toteuttamaan omia unelmia. Yrittäjän loma-ajan tulo tienataan työskentely kuukausina, joten hinnoittele hyvin, rakenna itsestäsi brändi ja varaa riittävästi aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.”

Anneli Hulkko

“Olen kumppanina ja tukena yrittäjälle kuka aidosti halua muuttaa toimintatapoja, kehittää liiketoimintaa ja löydä uusia yrittämisen mahdollisuuksia. Sparraan, keskustelen, kyseenalaistan kehittääkseen juuri Sinua ja Sinun yritystäsi. Tavoitteena menestys, unelmana yrittäjyys!”

Ann-Mari Nodenswan

“Saat minusta kannustavan ja innostavan rinnallakulkijan, sparraan ja autan Sinua kaikin keinoin saavuttamaan omat tavoitteesi.”

Annukka Ketola

“Olen innostava ja innostuva ihminen, joka rakastaa taulukkolaskelmia. Uskon, että voin auttaa.”

Arja Soramäki

“Mentorina haluan auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja pohjaamaan yritystoimintasi niihin. Halutessasi teen aluksi sinulle henkilökohtaisen RMP-motivaatioprofiilin, jotta tunnistat omat tarpeesi ja pystyt hyödyntämään motiivejasi valintatilanteissa.”

Jari Moisio

“Yrittäjän suurimpia haasteita on löytää keinot oman palvelun tuottavaan myyntiin. Yli 15 vuotta yrittäjien kanssa kehittämässä markkinointia ja myyntiä mm. tuotteistamisen, markkinointi-myynti -prosessien ja työkalujen parissa.”

Jenna Kankaanpää

“Hahmotan ja rakennan verkostoja, luon ja näen kytköksiä. Sparraajana olen innostava, lempeä ja oikeasti kiinnostunut sinusta ja toiminnastasi.”

Jenny Paalijärvi

”Create your own opportunities” on oma mantrani. Yrittäjälle mahdollisuuksien löytäminen, tunnistaminen ja niihin tarttuminen on olemassaolon ehto. Tämä on yksi syy miksi yrittäjyys on niin mahtavaa. Yrittäjyys on paljon muutakin ja haluaisinkin auttaa sinua löytämään oman polkusi tässä seikkailussa.”

Strategiavalmentaja ja kouluttaja Johanna Paronen

“Sparraan sinua oivallusten ja oppien kautta, lempeän määrätietoisesti kohti tavoitteitasi.”

Kaija Tolvakka

“Learn – Explore – Grow. Paras tapa saada jotain tehdyksi on aloittaa.”

Katja Hynninen

”Kanssakulkija sinulle, joka kaipaat luovaa näkemystä, innostavia keskusteluja ja käytännönläheistä toimintaa.”

Minna Valonen

“Uudistu – Kasva – Onnistu.
Uskon, että yhteinen ajattelu tuottaa parhaat ratkaisut.”

Pauliina Airaksinen-Aminoff

 

Pekka Karjalainen

“Yrittäjäkokemusta yli 30 vuotta, josta suurin osa yksinyrittäjänä toimimista. Kokemusta löytyy myös työnantajana olemisesta (työntekijöitä 20–30 hlö). Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi. Toteutetaan se unelma yhdessä!”

Mika Kauppinen

”Mietitäänpä, sanopa tuo sama asia numeroina…” Saatat kuulla minun usein sanovan tai pyytävän. Visioinnista on hyvä siirtyä kasvun konkretiaan, mihin tarjoankin eväitä ja työkaluja.

Petra Pulkkinen

“Tavoitteesi lähtevät toteutumaan, kun sanot ne ääneen. Sitten suunnitellaan ja tehdään stepit –  minä yleensä piirtelen sinulle polkuja! Tunteita matkan varrella on, sen takaan, mutta yhdessä tavoitteistasi totta!”

Marjo Lamminaho

“Olen esimies- ja työyhteisövalmentaja, jolla on pitkä kokemus esimiestyöstä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Sytyn ihmistä ja erilaisista kohtaamisista.”

Matti Kortteus

“Tunnista ongelma ennen kuin lähdet ratkaisemaan asiakkaallesi tarpeettomia asioita.”

Tarja Mykrä

”Autan sinua löytämään omat vahvuutesi yrittäjänä sekä tuen sinua tutkinnon suorittamisessa”

Susanna Lohjelm

“Tällä hetkellä toimin vuokravälityksen sekä asunto- ja kiinteistösijoittamisen parissa. Takana on yli 30 vuotta yrittäjänä ja asuntosijoittajana. Oma missioni työelämässä on asiakaspalvelun parantaminen! Työtapaani on kommentoitu, että toimin jokaisessa asiakassuhteessa, kuin itselle tekisin. Otan tunnollisesti tehtävän kuin tehtävän, joten saat minusta luotettavan kanssakulkijan opintomatkallesi.”

Teemu Saarinen

“Luottamuksella, yhdessä menestykseen.”

Tuomas Käyhkö

“Olen kumppani sinun kasvumatkalla, saat minulta kokemuksen osaamisen, jota minulla on annettavana.”

Markus Lustig

“Kysyn paljon ja vaan hyviä kysymyksiä. En päästä helpolla. Annan paljon, mutta edellytän sitoutumista. Onnistunutta mentorointi on silloin, kun tapaamisen päätteeksi molemmille jää uusia ideoita.”

Janne Puurunen

“Minulla on kaksi korvaa, yksi suu ja käytän näitä ominaisuuksiani siinä suhteessa. Olen rauhallinen, rauhoittava ja pohdiskeleva. Mietin kaikkia yrityksen toimenpiteitä brändinäkökulmasta.”

Johanna Rosnell-Varjo

“Lapseni ovat sitä mieltä, että omaan lehmän hermot – olkoon se taikavoimani.  Jos annat luvan niin potkin lempeästi persauksille, autan  karsimaan lillukat ja keskittymään olennaiseen.“

Oletko se sinä?

“Mitä osaamistasi haluat jakaa muille yrittäjille?.”

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!