Opiskelijan ABC

Opiskelijan ABC

Hei ahkera opiskelija ja yrittäjä!

Nostan hattua ahkeruudellesi ja sille, että haluat kehittää osaamistasi verkostossa. Kehittämisvuotesi aikana löydät yrityksellesi ryhtiä ja kasvun eväitä.

TÄMÄ KIRJE KOSKEE HENKILÖKOHTAISTAMISTA, JOKA TEHDÄÄN ENNEN 23.12.2021!!!

 

Koulutuksessa suoritetaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, joka koostuu kolmesta sisältökokonaisuudesta: Proaktiivinen kehittäminen, Palvelumuotoilu ja Brändin rakentaminen. Tutkinto tehdään oppisopimuksella omassa yrityksessä ja oppisopimusta varten tehdään henkilökohtaistaminen.

Ensiaskeleet:

1. Tutustu tutkintovaatimuksiin HETI osoitteessa https://osaan.fi/#/arviointi?osa=300186

2. Valitse Tutkinto: Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto ja tutkinnon osat kuvan mukaan

  • Arvioi oma osaamisesi ja kirjaa mahdolliset muistiinpanot.

  • Tallenna raportti esimerkiksi pdf:nä. Tarkastelemme sitä yhdessä hlökohtaistamisen yhteydessä.

  • Etsi itsellesi mentori JO TÄNÄÄN. Hän on rinnallakulkija, sparraaja ja myös arvioi osaamistasi. Koulutuksen aikana mentorin aikaa menee noin 15h vuoden aikana mentorointiin. Mentorille maksetaan 30e/kk palkkiota (riippuu yhteistyöoppilaitoksesta) ja heidät perehdytetään tehtävään. Mentorin tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Kun mentorisi on selvinnyt, varaa HETI aika henkilökohtaistamiseen/opintojen ohjaukseen osoitteesta: www.opineo.fi/ajanvaraus.

  • Henkilökohtaistaminen/ohjaus käydään Zoomissa osoittessa bit.ly/ohjaus_petra. Tarvitset tietokoneen ohjauskeskustelussa.

     

Liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä. Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua. Liity siis mukaan!