Podcasts

YKSINYRITTÄJÄT -podcast 

Yksinyrittäjä työskentelee mustekalamaisesti halliten lukuisia rooleja yrittäjänä. Monen yrityksen menestystarina alkaa kuvauksell yksinyrittäjän arjesta – kunnes matkaan on tarttunut työkaveri, työntekijä tai muu verkosto.

Millaisia yrityksiä nämä yksinäisiksi susiksikin tituleeratut henkilöt sitten pyörittävät? Mistä yrittäjyys on saanut alkunsa ja millaista yrittäjän arki on? Tarinansa kertovat suomessa ja ulkomailla toimivat yksinyrittäjät. Tämä podcast-sarja kertoo suurimmasta yrittäjäryhmästä, yksinyrittäjistä.

Podcast saa uusia jaksoja sitä mukaa, kun yksinyrittäjistä koostuva työryhmä saa aikataulunsa soviteltua tarinansa kertovan yksinyrittäjän kanssa.

Seitsemän Koronasyntiä 

Seitsemän Koronasyntiä -sarja peilaa syntisiä ajatuksiamme Korona-pandemian kärsijöinä, poikkeustilassa, kriisissä.

Seitsemän kuolemansyntiä luotiin kuvaamaan kansalaisten pääpaheita jo vuonna 345, jonka jälkeen niitä on tähän päivään saakka muokattu aina yhteiskunnan vallitseva tila huomioonottaen.
Danten Jumalaisen näytelmän seitsemän kuolemansyntiä ovat meille tutuimmat: Kateus, ylensyönti, ahneus, ylpeys, viha, laiskuus ja himo. Korona-ajassa moni on kohdannut näitä syntisiä tunteita ja luonteemme ominaisuuksia, ja kuorrutin niillä näkökulmiani ja pohdintoja.  Näin syntyi tämä syntien minisarja. Kiitos kaikille osallistuneille!

Sarjan aloittaa kateus. Tunne, jota ei muka koskaan saa ilmaista.

Jaa tämä sivu somessa

Liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä. Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua. Liity siis mukaan!