Kenellä on Suomen vaikuttavin valtuusto?

Luottamushenkilönä olet merkittävässä tehtävässä vaikuttamassa oman kuntasi ja alueesi elinvoimaan, työllisyyden ja yrittäjyyden edellytyksiin, palvelujen saatavuuteen ja kehittämiseen sekä vaalikaudelle asetettujen tavoitteiden toteuttamiseen.

Me ajattelemme, että tiedostava ja ratkaisukeskeinen vaikuttaja on jokaisen kunnan tulevan elinvoimaisuuden kannalta merkittävä voimavara. Yhteinen kehittämistyö, Vaikuttajakoulutus, on kaikille vaikuttamis-ja kuntaosaamisesta kiinnostuneille suunnattu puolueeton ja käytännönläheinen kokonaisuus.

Koulutuksen aikana pääsee tutustumaan myös virtuaaliseen Lempilahden kuntaan!

 

Pirjo Alijärvi on toiminut luottamushenkilönä yli 20 vuotta. Samoin viestinnän ja muutosjohtamisen osaaminen sekä intohimo vahvistaa eri toiminnoissa ja palveluissa yhteiskunnallisen vaikuttavuuden näkyväksi tekemistä ja tietoista kehittämistä näkyy sisällössä.

Petra Pulkkisen syvä osaaminen koulutusalan yrittäjänä ja viestinnän opettajana varmistaa koulutuksen pedagogisen toimivuuden, ratkaisukeskeisyyden ja innovatiivisuuden. Petra toimii myös Suomen Yrittäjien luottamushenkilönä sekä Janakkalan Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana. Petran osaamisen kokonaisuus tekee hänestä loistavan elinvoiman puolesta puhujan ja sen toteuttajan.

Ota yhteyttä ja kerro oman yhteisösi tavoitteet vaikuttamisosaamiselle. 

Petra Pulkkinen, petra.pulkkinen@opineo.fi, puh. 050 5352 776

2021 © Opineo Oy