Verkostoakatemia_Riveria

Verkostoakatemia_Riveria

Työkalut yrityksesi kasvutarinaan

Verkostoakatemiassa kehität ammatillista osaamistasi, kasvatat asiakaskuntaasi ja vahvistat verkoston voimaa yritystoiminnassasi. Näillä opeille siivität yrityksesi menestykseen!  

Kehittämisohjelma starttaa verkossa maaliskuussa!

Koulutuksen järjestämisestä, hakeutumisesta ja oppisopimuksista vastaa Ammattiopisto Riveria. 

Lisätietoja: Petra Pulkkinen +358 50 535 2776. Soita tai laita viesti!

Hakuohje:

Klikkaa koulutuksen nimen kohdalta vihreää plus-merkkiä (lisää Verkostoakatemia – yrittäjyyden ammattitutkinto ostoskoriin)

Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskärryä
Klikkaa Hakeudu
Kirjoita omaan sähköpostiosoitteesi, jonne hakulomake lähetetään
Täytä hakemus (valitse koulutussuunnittelijaksi Pia Perämäki), tallenna ja lähetä

Miksi Verkostoakatemiaan?

  • Mikro- ja pienyrittäjille suunnattu koulutus tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Vertaistuki on yrittäjälle korvaamattoman arvokasta! 
  • Maksuton koulutus toteutetaan yrittäjän oppisopimuksella eli opiskelet omaa yritystäsi kehittäen. Koulutus on siis rahassa maksuton, mutta arvossa mittaamaton. 
  • Verkkototeutus mahdollistaa osallistumisen paikkariippumattomasti. 
  • Kouluttajat ovat yrittäjiä ja yrittäjän asialla. Käytännönläheinen koulutus tarjoaa oivalluksia ja työkaluja, joilla liiketoiminta viedään seuraavalle tasolle. 
  • Tukenasi on myös henkilökohtainen mentori, jolta saat arvokasta ja henkilökohtaista sparrailua koko koulutuksen ajan. 
  • Koulutus tähtää yrittäjyyden ammattitutkintoon 

Viisi askelta Verkostoakatemiaan

Hyppää siis menestyjien joukkoon ja starttaa oma kehittämisohjelmasi 7.3.2024. Koulutuksen päätteeksi sinulla on vahva palvelutuote sekä vankka tiimi, jonka avulla olet  valmis seuraavaan vaiheeseen – kohti kasvua!

Akatemian kouluttajat

Lisätietoja:
Koulutuksen järjestämisestä, hakeutumisesta ja oppisopimuksista vastaa Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Koulutusmaksu:
Koulutus on maksutonta yrittäjän oppisopimuksella.

Koulutuspaikka- ja aika:
Koulutus järjestetään päivisin verkossa klo 9-15. 

Koulutuspäivän rakenne:
*Asiantuntija-alustus 
*Tuottavaa ja innostavaa työskentelyä yrityksesi vahvistamiseksi
*Kehittämistyökalut jatkoon

Yhteyshenkilöt:
Petra Pulkkinen / Verkostoakatemia p. 050 535 2776
Pia Perämäki / Riveria p. 044 69232820

Aikataulu
7.3.2024 - 8.1.2025

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Yrittäjyyden ammattitutkinto 150 osp

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp

Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen 60 osp

Myynti ja markkinointi 60 osp

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissämme toteutamme tekemällä oppimisen ideologiaa. Jokaisessa päivässä työstämme yksilöllisesti yhdessä teeman mukaisia kehittämistehtäviä, joilla on suora vaikutus yritystoimintaasi.

Strategia on suunnitelma siitä, miten saavutat tavoitteesi. Tiedätkö sinä, miten saavutat yrityksesi tavoitteet? Jos et, tässä kehittämispäivässä opit rakentamaan sinulle sopivat askelet tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi saat käyttöösi strategiatyökalut, joiden avulla ohjaat yrityksesi toimintaa. Työkalujen avulla osaat jatkossa myös analysoida yrityksesi toiminnan tuloksellisuutta.
Oletko tehnyt liiketoimintasuunnitelman (LTS) aikaisemmin sen vuoksi, että joku on pyytänyt? Tällä kertaa tutustutaan aiheeseen työkaluna, jonka teet omaa toimintaasi varten ja opit käyttämään LTS:aa toiminnan analysointiin ja mittaamisen. Saat helpon ja erinomaisen työkalun, jonka avulla opit tekemään oikeita valintoja ja parantamaan liiketoimintasi tulosta.
Tiedät kyllä, että itsensä johtaminen on asioiden priorisointia. Mitä ovat ne tehokkaat työkalut, joilla tekemisessä on tuottavuutta ja järkeäkin? Koulutuspäivän jälkeen sinulla on työkalut oman ajankäytön tehostamiseen, mutta myös euroihin keskittyvään liiketoimintaan.
Voinko tuotteistaa mitä vaan? Miten oma osaaminen paketoidaan? Koulutuspäivän jälkeen olet arvioinut oman tuotteesi haluttavuuden ja elinkelpoisuuden ja tiedät tuotteistamisprojektisi tärkeät askeleet – ne otetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Saat hyödyt asiakkaan – sen tärkeimmän tekijän – mukaanottoon ja kuunteluun.
Kenelle ja mitä? Asiakasprofilointi auttaa puhuttelemaan omaa unelma-asiakastasi. Kun kohdistat viestisi oikein, herätät asiakkaasi huomion ja saat itsellesi asiakkaita, jotka arvostavat työtäsi. Putoaako asiakkaasi polulta? Palvelupolkua analysoimalla opit löytämään ne palvelupolun pisteet, joissa pystyt jatkossa auttamaan asiakasta etenemään kohti ostotapahtumaa.

Verkosto on tehokkain myyntityökalusi. Koulutuspäivässä visualisoimme verkoston ja teemme suunnitelman sen vahvistamiseksi. Viestinnän terävöittäminen edistää verkostojasi sekä vahvistaa tiimimäistä työskentelyä. Koulutuspäivässä luomme suunnitelman verkostotyön vahvistamiseksi ja teemme verkostosta mainion myyntitykin.

Miten hinnoitella kannattavasti? Mitä hinnoittelussa on huomioitava? Koulutuspäivässä pureudumme hinnoittelun periaatteisiin ja menetelmiin. Tarkastelemme hinnoittelua myös osana yrityksen budjetointia ja kannattavaa liiketoimintaa. Opit tekemään yrityksesi vuosibudjetin.
Miten luon yritykseni mielikuvan eli brändin? Mitä brändityö vaatii? Koulutuspäivässä käymme läpi brändityöskentelyn periaatteet, peilaamme niitä arvoihin ja strategiaan, ja teemme käytännönläheisesti omaa yritystä hyödyntävän brändikirjan. Yritys- ja henkilöbrändiin liittyvä viestintä on kiinteä osa päivän harjoituksia.
Markkinointi: kulu vai investointi? Miten yrityksen markkinointi tehdään tuottavaksi? Markkinoitko koska se on välttämätöntä vai jotta saisit tuloja? Markkinoinnin päivässä paneudutaan siihen, miten markkinoinnista tulee investointi. Markkinointi muuttuu kulusta investoinniksi kun laaditaan markkinointisuunnitelma ja seurataan markkinoinnin tuottoja.
Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa. Koulutuspäivässä löydämme työkalut ostamista edistämään. Opit tavoitteellistamaan myyntiäsi yhtä lailla kuin löydät oman tehokkaan tapasi tehdä kauppaa. Huomaat myös, mikä merkitys myyntimateriaaleilla on myyntiisi on neuvotteluissa ja kaupanteossa.

Akatemian kouluttajat

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!