Yksinyrittäjäakatemia hyvinvointialan yrittäjille

Yksinyrittäjäakatemia hyvinvointialan yrittäjille

Älä jää yksin. Opiskele!

Hei sinä hyvinvointialan yrittäjä!

Kartuta osaamistasi, lisää liikevaihtoa ja tutustu siinä sivussa uusiin, upeisiin yrittäjäkollegoihin.

Yksinyrittäjäakatemia starttaa syyskuussa Raahessa lähiopetuksena toteutettavan yrittäjän ammattitutkinnon. 

Kuusi kuukautta kestävä napakka koulutuskokonaisuus pitää sisällään kattavan paketin yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen, palvelumuotoiluun sekä brändin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Tukena matkallasi on koko joukko asiantuntevia kouluttajia ja yrittäjäkollegoita. 

Ota askel kohti kasvua ja tule mukaan! 

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Opineo Oy, Etelä-Savon ammattiopisto ja Kurimus Content.

Miksi Yksinyrittäjäakatemiaan?

1. Maksuton koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessäsi työskennellen. Jokainen koulutuspäivä on oman yrityksen kehitttämispäivä kasvun kannalta merkittävien teemojen ympärillä.

2. Saat opiskella ja kehittää yhdessä alueen yrittäjien kanssa ja pääset näin jakamaan myös omaa osaamistasi muille!

3. Verkostot ovat akatemian sokeri ja suola. Koulutuksessa tutustut eri alojen yrittäjiin, saat vertaistukea sekä mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita.

 

4. Akatemian tähtikouluttajat ovat alansa parhaita. Kouluttajat antavat sinulle näkemystä, konkreettisia työkaluja sekä kannustusta yrityksen kasvuun. Kouluttajien lisäksi saat oman henkilökohtaisen mentorin, jonka kanssa sparrailla kehitystyöhön liittyviä asioita.

5. Puoli vuotta kestävä koulutus tähtää yrittäjän ammattitutkintoon.

Koulutuksen järjestämisestä, hakeutumisesta ja oppisopimuksista vastaa Etelä-Savon Koulutus Oy
Toteutuksen yhteyshenkilö:

Anna Paldanius

Brändiasiantuntija, tekstisuunnittelija, ratkaisukeskeinen valmentaja

Olen digimarkkinointialan yrittäjä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Missioni on auttaa asiakkaitani tekemään merkityksellisiä muutoksia, joilla on laajat yhteiskunnalliset vaikutukset. Supervoimani on luovuus ja oivaltava, absurdi sekä ajoittain tummanpuhuva huumori.

Autan hiomaan yrityksesi brändin ja markkinoinnin timanttiseksi kokonaisuudeksi.

 

Lisäksi akatemian kehittämispäivissä nähdään liiketoiminnan rautaisia ammattilaisia, jotka jakavat oppejaan ja auttavat yksinyrittäjiä löytämään menestyksen työkalut.

“Iso plussa myös erilaisista opettajista ja jokaisen vinkeistä. On ollut inspiroivaa kuulla erilaisia yrittäjätarinoita.” Yksinyrittäjäakatemian Online-ryhmän opiskelija

Yksinyrittäjäakatemian toteuttavat yhdessä Esedu ja Opineo Oy sekä Kurimus Content.

Lisätietoja

Koulutusmaksu:

Koulutus on maksuton.

Koulutuspaikka:

Raahe

Yhteyshenkilö:

Anna Paldanius
anna@kurimus.net
0449911066

 

Aikataulu

Yksinyrittäjäakatemia Raahessa

11.10.2023 - 4.4.2024

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kick-off

11.10.2023 Kick-off: Kehittämisen ABC 

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

12.10.2023 Strategiatyö

15.11.2023 Liiketoimintasuunnitelma

16.11.2023 Tehokas yrittäjä

13.12.2023 Tuotekehitys

Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

14.12.2024 Verkosto ja sidosryhmät

11.1.2024 Asiakasprofilointi ja palvelupolku

12.1.2024 Budjetti ja hinnoittelu

15.2.2024 Markkinointi

Myynti ja markkinointi

16.2.2024 Myynti

14.3.2024  Brändipäivä

15.3.2024 Henkilöbrändi ja esiintyminen

4.4.2024 Hissipuheet ja päätös

 

Koulutuksen sisältö:

Koulutuspäivissämme toteutamme tekemällä oppimisen ideologiaa. Jokaisessa päivässä työstämme yksilöllisesti yhdessä teeman mukaisia kehittämistehtäviä, joilla on suora vaikutus yritystoimintaasi.

Strategia on suunnitelma siitä, miten saavutat tavoitteesi. Tiedätkö sinä, miten saavutat yrityksesi tavoitteet? Jos et, tässä kehittämispäivässä opit rakentamaan sinulle sopivat askelet tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi saat käyttöösi strategiatyökalut, joiden avulla ohjaat yrityksesi toimintaa. Työkalujen avulla osaat jatkossa myös analysoida yrityksesi toiminnan tuloksellisuutta.
Oletko tehnyt liiketoimintasuunnitelman (LTS) aikaisemmin sen vuoksi, että joku on pyytänyt? Tällä kertaa tutustutaan aiheeseen työkaluna, jonka teet omaa toimintaasi varten ja opit käyttämään LTS:aa toiminnan analysointiin ja mittaamisen. Saat helpon ja erinomaisen työkalun, jonka avulla opit tekemään oikeita valintoja ja parantamaan liiketoimintasi tulosta.
Tiedät kyllä, että itsensä johtaminen on asioiden priorisointia. Mitä ovat ne tehokkaat työkalut, joilla tekemisessä on tuottavuutta ja järkeäkin? Koulutuspäivän jälkeen sinulla on työkalut oman ajankäytön tehostamiseen, mutta myös euroihin keskittyvään liiketoimintaan.
Voinko tuotteistaa mitä vaan? Miten oma osaaminen paketoidaan? Koulutuspäivän jälkeen olet arvioinut oman tuotteesi haluttavuuden ja elinkelpoisuuden ja tiedät tuotteistamisprojektisi tärkeät askeleet – ne otetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Saat hyödyt asiakkaan – sen tärkeimmän tekijän – mukaanottoon ja kuunteluun.
Kenelle ja mitä? Asiakasprofilointi auttaa puhuttelemaan omaa unelma-asiakastasi. Kun kohdistat viestisi oikein, herätät asiakkaasi huomion ja saat itsellesi asiakkaita, jotka arvostavat työtäsi. Putoaako asiakkaasi polulta? Palvelupolkua analysoimalla opit löytämään ne palvelupolun pisteet, joissa pystyt jatkossa auttamaan asiakasta etenemään kohti ostotapahtumaa.

Verkosto on tehokkain myyntityökalusi. Koulutuspäivässä visualisoimme verkoston ja teemme suunnitelman sen vahvistamiseksi. Viestinnän terävöittäminen edistää verkostojasi sekä sidosryhmien tavoittamista. Koulutuspäivässä luomme suunnitelman verkostotyön vahvistamiseksi ja teemme verkostosta mainion myyntitykin.

Miten hinnoitella kannattavasti? Mitä hinnoittelussa on huomioitava? Koulutuspäivässä pureudumme hinnoittelun periaatteisiin ja menetelmiin. Tarkastelemme hinnoittelua myös osana yrityksen budjetointia ja kannattavaa liiketoimintaa. Opit tekemään yrityksesi vuosibudjetin.
Miten luon yritykseni mielikuvan eli brändin? Mitä brändityö vaatii? Koulutuspäivässä käymme läpi brändityöskentelyn periaatteet, peilaamme niitä arvoihin ja strategiaan, ja teemme käytännönläheisesti omaa yritystä hyödyntävän brändikirjan. Yritys- ja henkilöbrändiin liittyvä viestintä on kiinteä osa päivän harjoituksia.
Markkinointi: kulu vai investointi? Miten yrityksen markkinointi tehdään tuottavaksi? Markkinoitko koska se on välttämätöntä vai jotta saisit tuloja? Markkinoinnin päivässä paneudutaan siihen, miten markkinoinnista tulee investointi. Markkinointi muuttuu kulusta investoinniksi kun laaditaan markkinointisuunnitelma ja seurataan markkinoinnin tuottoja.
Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa. Koulutuspäivässä löydämme työkalut ostamista edistämään. Opit tavoitteellistamaan myyntiäsi yhtä lailla kuin löydät oman tehokkaan tapasi tehdä kauppaa. Huomaat myös, mikä merkitys myyntimateriaaleilla on myyntiisi on neuvotteluissa ja kaupanteossa.

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!