Yksinyrittäjäakatemia VERKKO

Yksinyrittäjäakatemia VERKKO

Älä jää yksin. Opiskele.

Jatkuva oppiminen. Jatkuva urapolku.

Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa!

Hei yksinyrittäjä! Kaipaisiko bisnes buustia ja verkostot uusia yrittäjäystäviä?

Yksinyrittäjäakatemia VERKKO on yksinyrittäjille suunnattu maksuton verkossa toteutettava koulutus, joka tähtää yrittäjyyden ammattitutkintoon. 

Yksinyrittäjäakatemiassa opiskellaan omaa yritystä kehittäen alansa parhaiden kouluttajien, mentorin sekä muiden opiskelijoiden tarjoaman vertaistuen avulla. Koulutuspäivät toteutetaan verkossa noin kerran kuukaudessa. Vuoden jälkeen sinulla on vahva osaaminen yrittäjänä, työkalut yrityksen kasvuun, liuta yrittäjäystäviä sekä yrittäjyyden ammattitutkinto.

“Meillä oli hyvin moninainen kurssiporukka. Oli kiva tutustua muihin ja saada vertaistukea. Monella oli samankaltaisia haasteita omassa yritystoiminnassaan ja mukana oli myös niitä yrittäjiä, jotka olivat jo ratkoneet samankaltaisia haasteita omassa työssään. Se oli tosi arvokasta.” – Yksinyrittäjäakatemian opiskelija

Miksi Yksinyrittäjäakatemiaan?

Miksi juuri Yksinyrittäjäakatemia?

  • Maksuton koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessä työskennellen.
  • Online-toteutus mahdollistaa osallistumisen mistä päin Suomea (tai maailmaa) tahansa.
  • Verkostot ovat akatemian sokeri ja suola. Koulutuksessa tutustut eri alojen yrittäjiin, saat vertaistukea sekä mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita.
  • Akatemian kouluttajat ovat alansa parhaita. Lisäksi saat joko henkilökohtaisen mentorin tai ryhmämentoroinnin tueksesi kehitystyöhön.
  • Koulutus tähtää yrittäjyyden ammattitutkintoon.

Tässä on hienoa tutustua seudun muihin yrittäjiin. Tämä on yrittäjänä kaikkein joustavin tapa opiskella, kun välissä ja lounaalla voi tarpeen mukaan hoitaa myös työasioita. – Yksinyrittäjäakatemian opiskelija

Lähde siis meidän mukaan kasvuun! Yksinyrittäjäakatemia VERKKO starttaa torstaina 25.1.2024.

Aikataulu

Yksinyrittäjäakatemia VERKKO
Yrittäjyyden ammattitutkinto
25.1.2024 - 12.12.2024

Koulutus järjestetään noin kerran kuukaudessa päivisin klo 9-15 verkossa (Zoom).

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

Ryhmämentorointi ja sparrausklinikat

Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Ryhmämentorointi

Myynti ja markkinointi

Ryhmämentorointi

Lisätietoja

Koulutuksen järjestämisestä, hakeutumisesta ja oppisopimuksista vastaa Etelä-Savon Koulutus Oy

Koulutusmaksu:
Koulutus on maksutonta yrittäjän oppisopimuksella.

Koulutuspäivien anti:
* Asiantuntijat luotsaa ja ohjaa teemoihin livenä verkossa
* Tuottavaa ja mielekästä työskentelyä yhdessä muiden kanssa
* Hyvät kehittämistyökalut yrityksen kehittämiseen

Yhteyshenkilöt:
Petra Pulkkinen / Yksinyrittäjäakatemia

 p. 050 535 2776

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissämme toteutamme tekemällä oppimisen ideologiaa. Jokaisessa päivässä työstämme yksilöllisesti yhdessä teeman mukaisia kehittämistehtäviä, joilla on suora vaikutus yritystoimintaasi.

Strategia on suunnitelma siitä, miten saavutat tavoitteesi. Tiedätkö sinä, miten saavutat yrityksesi tavoitteet? Jos et, tässä kehittämispäivässä opit rakentamaan sinulle sopivat askelet tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi saat käyttöösi strategiatyökalut, joiden avulla ohjaat yrityksesi toimintaa. Työkalujen avulla osaat jatkossa myös analysoida yrityksesi toiminnan tuloksellisuutta.
Oletko tehnyt liiketoimintasuunnitelman (LTS) aikaisemmin sen vuoksi, että joku on pyytänyt? Tällä kertaa tutustutaan aiheeseen työkaluna, jonka teet omaa toimintaasi varten ja opit käyttämään LTS:aa toiminnan analysointiin ja mittaamisen. Saat helpon ja erinomaisen työkalun, jonka avulla opit tekemään oikeita valintoja ja parantamaan liiketoimintasi tulosta.
Tiedät kyllä, että itsensä johtaminen on asioiden priorisointia. Mitä ovat ne tehokkaat työkalut, joilla tekemisessä on tuottavuutta ja järkeäkin? Koulutuspäivän jälkeen sinulla on työkalut oman ajankäytön tehostamiseen, mutta myös euroihin keskittyvään liiketoimintaan.
Voinko tuotteistaa mitä vaan? Miten oma osaaminen paketoidaan? Koulutuspäivän jälkeen olet arvioinut oman tuotteesi haluttavuuden ja elinkelpoisuuden ja tiedät tuotteistamisprojektisi tärkeät askeleet – ne otetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Saat hyödyt asiakkaan – sen tärkeimmän tekijän – mukaanottoon ja kuunteluun.
Kenelle ja mitä? Asiakasprofilointi auttaa puhuttelemaan omaa unelma-asiakastasi. Kun kohdistat viestisi oikein, herätät asiakkaasi huomion ja saat itsellesi asiakkaita, jotka arvostavat työtäsi. Putoaako asiakkaasi polulta? Palvelupolkua analysoimalla opit löytämään ne palvelupolun pisteet, joissa pystyt jatkossa auttamaan asiakasta etenemään kohti ostotapahtumaa.

Verkosto on tehokkain myyntityökalusi. Koulutuspäivässä visualisoimme verkoston ja teemme suunnitelman sen vahvistamiseksi. Viestinnän terävöittäminen edistää verkostojasi sekä sidosryhmien tavoittamista. Koulutuspäivässä luomme suunnitelman verkostotyön vahvistamiseksi ja teemme verkostosta mainion myyntitykin.

Miten hinnoitella kannattavasti? Mitä hinnoittelussa on huomioitava? Koulutuspäivässä pureudumme hinnoittelun periaatteisiin ja menetelmiin. Tarkastelemme hinnoittelua myös osana yrityksen budjetointia ja kannattavaa liiketoimintaa. Opit tekemään yrityksesi vuosibudjetin.
Miten luon yritykseni mielikuvan eli brändin? Mitä brändityö vaatii? Koulutuspäivässä käymme läpi brändityöskentelyn periaatteet, peilaamme niitä arvoihin ja strategiaan, ja teemme käytännönläheisesti omaa yritystä hyödyntävän brändikirjan. Yritys- ja henkilöbrändiin liittyvä viestintä on kiinteä osa päivän harjoituksia.
Markkinointi: kulu vai investointi? Miten yrityksen markkinointi tehdään tuottavaksi? Markkinoitko koska se on välttämätöntä vai jotta saisit tuloja? Markkinoinnin päivässä paneudutaan siihen, miten markkinoinnista tulee investointi. Markkinointi muuttuu kulusta investoinniksi kun laaditaan markkinointisuunnitelma ja seurataan markkinoinnin tuottoja.
Ilman myyntiä ei ole liiketoimintaa. Koulutuspäivässä löydämme työkalut ostamista edistämään. Opit tavoitteellistamaan myyntiäsi yhtä lailla kuin löydät oman tehokkaan tapasi tehdä kauppaa. Huomaat myös, mikä merkitys myyntimateriaaleilla on myyntiisi on neuvotteluissa ja kaupanteossa.

“Iso plussa myös erilaisista opettajista ja jokaisen vinkeistä. On ollut inspiroivaa kuulla erilaisia yrittäjätarinoita.” Yksinyrittäjäakatemian Online-ryhmän opiskelija

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!