Yksinyrittäjäakatemia

Yksinyrittäjäakatemia

Oppiminen

Sinulleko?

Hyödyt

Yksinyrittäjäakatemia (YYA) on yksinyrittäjille suunnattu koulutusohjelma. Se edistää yrittäjien osaamista, verkostoitumista ja kasvua.

Aiheita ovat mm. myynti ja markkinointi, palvelumuotoilu, talous ja verkostot. Sisällöt sovelletaan oman yrityksen ja yrittäjyyden kehittämiseen.


Koulutusohjelma on suunnattu kehittymishaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta muiden yrittäjien seurassa. Saat tuoreita näkemyksiä yritystoimintasi eri osa-alueisiin ja löydät uusia kumppaneita.

Ohjelma sopii erityisen hyvin yrittäjlle, joka kaipaa sparrausta ja apua ideoiden ja suunnitelmien läpivientiin.


Akatemiassa yrittäjä kehittää liiketoimintaansa asiantuntijoiden kanssa, mikä vahvistaa yritystä ja edistää kasvua.

Käytännönläheiset työkalut ja konkretia saa yrittäjän löytämään uusia vahvuuksia, mutta saamaan yrityksensä "kivijalan" kuntoon. Ryhmästä yrittäjä saa vertaistukea, uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.


Akatemiaa toteuttaa valtakunnallisesti yhteistyössä Opineo Oy:n kanssa alueelliset yrittäjäjärjestöt, toimialajärjestöt ja ammatilliset oppilaitokset. Akatemiassa opiskelija voi suorittaa yrittäjyyden ammattitutkinnon tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Opintojen sisällöissä keskitytään oman yritystoiminnan kehittämiseen ja alustajina toimivat niin yrittäjät kuin kokeneet kouluttajat. Myös muu täydennyskoulutustarjonta ja verkkokurssit ovat osa yrittäjän kehittymispolkua. Koulutussisällöt on valittu tutkinnon tavoitteiden mukaan, mutta koulutuksen rakenne mahdollistaa myös syvempää perehtymistä muun muassa palvelujen markkinointiin, myyntiin, talouteen ja verkostoitumiseen – nämä teemat on koottu yrittäjien toiveiden mukaisesti.

Akatemian vahva tavoite on edistää myös yksinyrittäjän hyvinvointia. Tutkitusti yksinyrittäjän työtunnit, tulotaso ja hyvinvointi eivät kohtaa eli yrittäjät kuormittuvat niin henkisesti kuin fyysisesti. Mentoritoiminta ja henkilökohtainen valmentaminen yhdessä toisten yrittäjien kanssa ovat oiva lisätyökalu yrittäjän jaksamiseen ja yrityksen kasvuun.

Yksinyrittäjäakatemian kehittäjät

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!