4
maalis
2022

Anna Juujärvi | Anna Juujärvi Oy

Olen Anna Juujärvi, verkostomarkkinoinnin ammattilainen. Olen rakentanut kansainvälistä verkostoa yli 10 vuoden ajan.

Asteikolla neljästä kymmeneen uteliaisuuteni on 15, joten innostun helposti uusista asioista. Päätin, että brändään Yksinyrittäjäakatemian myötä itseni. Se onkin pääasiallinen tavoitteeni Yksinyrittäjäakatemiassa, henkilöbrändin rakentaminen. Haluan pureutua siihen, mitä ulkopuolinen näkee ja kokee minut kohdatessaan.

Koulutuksen aikana olen saanut omaan yritystoimintaani laajempaa näkökulmaa. Minulle on avautunut uudenlaisia ajatuksia siitä, miten oman toiminnan rinnalle voi lähteä rakentamaan jotain uutta ja miten omia taitojaan voi hyödyntää yritystoiminnan laajenemisessa. Näiden uusien ajatuksien myötä seuraava tavoitteeni voisi olla tarjota suomenkielisiä verkostomarkkinoinnin koulutuksia. 

“Jokainen hyötyisi esiintymistaitojen valmennuksesta”

Yksinyrittäjäakatemian koulutuksessa on puhuttu paljon esiintymisestä. Esiintymistaidot ovat tärkeitä, koska ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Puhetyöläisenä se on myös merkittävä osa henkilöbrändiäni. Mielestäni jokainen hyötyisi esiintymistaitojen valmennuksesta.  

Olen ollut mukana Yksinyrittäjäakatemiassa vasta hetken, mutta minulla on siitä hyvä fiilis! Olen ollut jokaisessa koulutuspäivässä mukana. Tykkään olla paikan päällä ja kuunnella tarkkana eturivissä. Koulutuksen aiheiden lisäksi verkostoituminen ja yhdessäolo on ollut tärkeä osa akatemiaa. 

Petra on loistava sparraaja. Eniten tykkään siitä, että hän ei ole liian latakka vaan hommat hoituu napakasti. Jollain tavalla tunnistan hänessä itseni ja oman energiani. Meillä on samanlainen rytmi. Heti ensimmäisellä kerralla minulle tuli Petrasta sellainen fiilis että “vau mikä nainen, upea”. Petra on aito eikä hän pyöritä Yksinyrittäjäakatemiaa minkään maskin takaa. 

 

Tyyli: Unwritten

Jaa kirjoitus
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!