Petra

Kasva osaamista kehittämällä!

Opineo Oy on koulutusalan yritys, jonka päätuote on Yksinyrittäjäakatemia. Kehitämme yritysten osaamispääomaa  ja kasvua koulutusohjelmien ja täsmäkurssien avulla. Osaaminenhan on parasta pääomaa, jota eivät kriisit hetkauta. 

Yksinyrittäjien kasvukumppani

”Olen yrittäjä ja viestinnän opettaja, ja uskon vahvasti oppimisen vahvistavan ihmisen yksilöllistä kehittymistä ja täten koko yhteisöä ja yhteiskuntaa. Yritysten kasvun tekijänä yksilön kehittyminen luo vahvaa pohjaa uusille ideoille, teknologioille ja riskinotolle. Kun yrityksesi on osaava ja ajan hermolla, myös tulevaisuuden ennakointi paranee. Jatkuva oppiminen ja osaamisen vahvistaminen kannattaa nostaa tavoitekartalla ykköseksi – muut tavoitteet kehittyvät sen myötä”, Petra toteaa.

Yksin kuitenkaan harva pystyy kasvua tekemään, usko se! Autan mielelläni yksilöitä ja yrityksiä kasvun äärellä tai kehitettäessä tekijöitä ja tiimejä. Ympärilläni on oikeat verkostot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä, jotta yrittäjyyden ja yrityksen kehittyminen voi spurtata seuraavaan vaiheeseen! Yksinyrittäjäakatemiaa toteuttaa kouluttajineen n. 10 hengen tiimi, joten kyllä: oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikealla osaamisella – ja vauhti kiihtyy.

Petran puheenvuorot

"Ei muuten mikään ihan tavallinen puhuja!"

Hurmaava hissipuhe

”Hissipuhevalmennus oli maanläheinen, suora ja toimiva. Yrittäjäystävällisesti ylätason jargon oli karsittu pois, mutta osaamista ja sisältöä oli kosolti. Petra sanoo ääneen asioita, jotka voivat vaikuttaa yksinkertaisilta, mutta joihin törmää esityksissä jatkuvasti, niin hyvässä kuin pahassa. Minulle Petran tyyli on hykerryttävä. Koin, että valmennus on oikeasti hyödyllinen ja ajankäytöllisesti järkevä. // Kati Liikanen, Uudenmaan Yrittäjät

Innostavat koulutukset

”Osallistuin Petran fasilitoimaan kaksiosaiseen työpajaan, jossa tavoitteena oli työstää, miten työnohjauksesta tehdään liiketoimintaa. Petra innostaa ja inspiroi lempeän jämäkästi rempseän huumorin kera. Lähdin työpajoista energisoituneena idean kera, joka lähti jatkokehittelyyn!” Ulla Sara-aho, Sovulla Oy

Verkostoituminen

Verkostoituminen on päivän sana ja yrittäjien elinehto. Käsittelen aihetta – kuten mielelläni kaikkea – tekemisen kautta. Kun verkosto visualisoidaan, jokainen verkostoryhmä saa ikään kuin kasvot ja tällöin viestikin on helpommin kirkastettavissa. Tätäkään sisältöä ei tarvitse vain kuunnella, vaan eläväisen alustuksen jälkeen pääsemme yhdessä rakentamaan verkostohyrräämme. Ja toki edistämme myös puolestapuhumisen kulttuuria!

Osaamisitsetunto

Osaamisitsetunto. Mitä se tarkoittaa?
Moni pohtii jopa ääneen: pystynkö tähän? Toinen etenee urallaan ja jännittää: osaanko riittävästi? Kolmas on tehnyt pitkän uran saman työnantajan palveluksessa, ja silti uralla edetessään hämmästelee: eihän minulla ole edes alan koulutusta!

Osaamisitsetunto on elin, joka kehittyy meille vain tekemällä. Se ei välttämättä liity mitenkään opiskeluun tai tutkintoihin, ei. Se on puhtaasti sitä, mitä osaamme. Ja osaamista me palkkaamme, arvostamme, ostamme. Hanki siis osaamista, tee se näkyväksi ja usko omaan osaamiseen.

Miten osaamisitsetunto näkyy esimerkiksi koiranhoidossa tai parisuhteessa? Siitä lisää puheenvuorossani.

Tilaa Opineon uutiskirje ja liity uudistuvien yrittäjien joukkoon!

Kirjoitan mielelläni ajankohtaisista ilmiöistä oppimisen ja yrittäjyyden kentällä.

Lukeminen ja ajatustenvaihto edistää ideointia ja toki on tärkeää verkostoitua.

Liity siis joukkoomme tilaamalle uutiskirje!